مواد لازم : برگ مو : نیم کیلو گوشت چرخ کرده: 300 گرم برنج: 1لیوان ( دسته دار فرانسوی) سبزی دلمه : (گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) ۵۰۰ گرم بعد از ساطوری کردن تفت بدید . پیاز: ۱عددبزرگ لپه : نصف لیوان دسته دار فرانسوی (از چند ساعت قبل خیس بگذارید و جدا بپزید) ادویه :نمک فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت دلخواه پاپریکا به میزان لازم مواد لازم چاشنی دلمه: کره: ۳۰ گرم آلوچه خشک : ۲۰ عدد رب انار: ۲ قاشق غذاخوری سر پر آب : ۳/۴ لیوان شکر : ۲ قاشق غذاخوری مقداری نمک چند نکته : دلمه با رب انار فوق العاده تر میشود ، لعاب هم می اندازد و خوش رنگتر هم میشود . اگر برگی بود که سایز آن کوچکتر از سایز نرمال بود یا پارگی در آن داشت می توانید دو برگ کوچک را روی هم بگذارید و هر دو را با هم بپیچید. ترشی دلمه برگ مو بستگی به ذائقه شما دارد. برای شیرینی تر شدن به همان تناسب شکر را اضافه کنید. اما بیشتر افراد دلمه برگ مو را ملس دوست دارند که داخل ویدیو به طور کامل توضیح داده شده است . ممنونم که همراه من بودید. دلمه-ملس دلمه دلمه-برگ-مو پیچیدن-دلمه دلمه-خوشمزه دلمه-پیچ آموزش-دلمه طرزتهیه-دلمه غذا