این مافین هویج، به قدری خوشمزستکه تاحالا نمونش رو جایی نخوردید، چرا؟ چون ترکیب اون لایهی ترد کرامبل و کرم پنیری روش یه مزه بی نظیر و جدید بهش میده. همینطور ظاهرش خیلی خاص هست. برای دیدن کلی آموزش غذا و دسر های مدرن و جدید، حتما به پیجم سر بزنید. @tisel-yum @tisel-yum مواد لازم برای مافین هویج: تخم مرغ دمای محیط ۲ عدد شکر ۳/۴ لیوان فرانسوی(۱۵۰ گرم) روغن مایع یا کره آب شده نصف لیوان(۱۱۰گرم) وانیل یک قاشق چای خوری آرد قنادی ۲ لیوان(۲۳۰ گرم) هویج ریز رنده شده دو لیوان(۱۸۰گرم) ( هویج رو با قاشق توی لیوان فشرده نکنید موقع اندازه گیری) دارچین ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر یکقتشق چای خوری جوش شیرین نصفقاشقچای خوری اگه نخواستید از جوش شیرین استفاده کنید به جاش یکقاشق چای خوری دیگه بکینگ پودر استفاده کنید. لایه ی کرامبل : نصف لیوان ارد قنادی(۶۰ گرم) شکر قهوه ای یا سفید یکسوم لیوان(۷۳ گرم) کره یک چهارم لیوان(۶۰ گرم) دارچین نصف قاشق چای خوری (فراموش کردم توی توضیحات فیلم بگم، شما بریزید.) کرم پنیری: پنیر خامهای ۱/۴لیوان (۳۰گرم) پودر قند ۱/۲ لیوان (۵۰گرم) شیر یک قاشق غذا خوری وانیل۱/۲ ق