یکی از پرطرفدارترین روش‌های مصرف گردو، استفاده از گردوهای خیس و تازه در آب نمک است چرا که در این روش می‌توانید گردو را به صورت تازه مصرف کنید. مرحله اول: برای تهیه مغز گردو در آب نمک ابتدا باید گردوها را پوست بگیرید و آن‌ها را درون یک بطری شیشه‌ای یا پلاستیکی قرار دهید. مرحله دوم: سپس بطری را پر از آب کنید به طوری که روی گردوها را آب بگیرد. مرحله سوم: به ازای هر یک کیلو گردو پوست کنده شده دو تا سه قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کنید. برای هر یک لیوان دسته دار فرانسوی ، یک قاشق غذاخوری نمک ریخته ام ، اجازه دهید این ترکیب ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای اتاق قرار داشته باشد. بعد از آن می‌توانید برای ماندگاری بیشتر گردو‌ها را در یخچال بگذارید. در نهایت: بعد از گذشت دو روز می‌توانید درب شیشه را باز کنید و از خوردن گردوها لذت ببرید، در این روش گردوها به راحتی پوست کنده می‌شوند و مغز آن‌ها بسیار نرم و لذیذ است. پس دقت کنید پوست مغز گردو را جدا نکنید ممنونم که همراه من بودید. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» گردو-نمکی گردو-تازه گردو-با-پوست نگهداری-گردو-تازه ایا-میشو