طرز تهیه بادمجان شکم پر/ ترشی بادمجان/ Ashpaziroya محتویات: بادمجان ریز 4 کیلو سیر نیم کیلو سرکه انگور 2 تا 3 لیتر نمک ببه مقدار کافی زردچوبه 1ق غ سیاه دانه 1 ق غ پونه خشک 2 ق غ =========== <a href=' '>00:00</a> شستن و برش زدن بادمجان <a href=' '>01:07</a> جواشاندن بادمجان ها در سرکه <a href=' '>02:01</a> خارج کردن بادمجان از سرکه <a href=' '>02:18</a> تکرار مرحله اول <a href=' '>02:54</a> قرار دادن جسم سنگین روی بادمجان <a href=' '>03:29</a> سیر له شده برای ترشی بادمجان ساده <a href=' '>04:00</a> جوشاندن سرکه انگور برای ترشی بادمجان <a href=' '>04:16</a> آماده کردن مواد میانی ترشی بادمجان <a href=' '>04:51</a> پر کردن مواد داخل شکم ترشی بادمجان شکم پر <a href=' '>05:41</a> چیدن بادمجان شکم پر داخل ظرف ترشی <a href=' '>06:29</a> معرفی کانال آموزش بافتنی <a href=' '>06:40</a> افزودن سرکه خنک شده به ترشی بادمجان شکم پر <a href=' '>07:03</a> شرایط نگهداری ترشی بادمجان شکم پر ========== ترشی-بادمجان طرز-تهیه-ترشی-بادمجان آشپزی ترشی-بادمجان-شکم-پر طرز-تهیه-ترشی ترشی طرز-تهیه-