یکی از بهترین غذاها و سالادهایی که می توانید برای مهمانی ها و جشن ها بپزید و همه عاشق آن شوند سالاد ماکارونی کلاسیک با ژامبون است من امروز روش تهیه سالاد ماکارونی کلاسیک با ژامبون را به شما آموزش می دهم و به راحتی می توانید این سالاد ماکارونی را در خانه بپزید. طرز تهیه سالاد ماکارونی کلاسیک با ژامبون در خانه به روش شیدا: <a href=' '>00:00</a> intro ژامبون: 100 گرم <a href=' '>00:15</a> خیارشور: 150 گرم <a href=' '>00:51</a> قارچ: 50 گرم <a href=' '>01:45</a> فلفل دلمه: 1/3 پیمانه <a href=' '>02:44</a> پاستا: 150 گرم <a href=' '>03:30</a> هویج: 50 گرم <a href=' '>03:51</a> ذرت بخارپز: 50 گرم <a href=' '>04:29</a> نخود فرنگی: 50 گرم <a href=' '>04:30</a> ادویه ها شامل: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، دارچین <a href=' '>04:38</a> سس مایونز: 2 پیمانه <a href=' '>04:40</a>