بیورینگ-بادمجان مواد لازم: بادمجان ۵ عدد روغن ۵ ق غ+زردچوبه ۱ ق چ برای سرخ کردن نمک به میزان لازم پیاز ۱ عدد سینه مرغ ۱ تکه کامل سیر ۲ حبه فلفل،زردچوبه،پاپریکا به میزان لازم جعفری ریز خرد شده ۵ ق غ گردو خرد شده ۵ عدد سس مایونز ۳ ق غ سیب زمینی ۳ عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه: بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط دو نصف کنید.بهش نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید.میتونید داخل روغن سرخ کنید یا مثل من با سرخ کن بدون روغن ،سرخ کنید.مخلوط ۵ ق غ روغن و ۱ ق چ زردچوبه را به دو طرف بدن بادمجان ها بزنید.سپس با دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت سرخ کنید. داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید.سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل تابه بریزید.بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.سپس نمک،فلفل،زردچوبه و پاپریکا بزنید و تفت بدید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.سپس بزارید کنار تا خنک بشه. بادمجان های سرخ شده را با کارد،خرد کنید.مایه مرغی سرد را بهش اضافه کنید.گردو خرد شده و جعفری ریز خرد شده بریزید.سس مایونز،نمک

غذا بادمجان خورشت بادمجان مرغ طرز تهیه

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:41