طرز تهیه کنسرو/طرز تهیه کنسرو برگ مو/کنسروبرگ انگور/کنسرو برگ انگور با ماندگاری بالا برگ مو به برگهای گیاه انگور گفته میشود که در آشپزی برخی ملل از آن استفاده میشود.برگ مو را میتوان تازه استفاده کرد یا آن را در شیشه یا کنسرو نگه داشت. دلمه یکی از غذاهای محبوب در کرانهٔ دریای مدیترانه، منطقهٔ بالکان، و خاورمیانه است که در آن برگ مو به دور گوشت یا برنج پیچیده میشود در برخی مناطق نیز از قطعههای برگ مو به همراه کاهو و دیگر سبزیجات در سوپ یا آش استفاده میشود. سلام دوستان ،من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این کنسرو برگ مو که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا اگر هنوز کانال ما را سابسکرایب نکردید لطفا کانال را سابسکرایب کنید و با ما همکاری کنید. حمایت شما به ما انرژی مثبت می دهد! فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۰ عوض کردن رنگ برگ مو۰۰:۴۴ رول کردن برگ موها۰۱:۰۸ آخرین مرحله رول کردن۰۲:۰۹ کنسرو کردن برگ مو۰۲:۴۰ جوشاندن کنسرو۰۳:۱۸ مرحله آخر۰۳:۴۷ طرز-تهیه-کنسر