رب انار یک چاشنی پرکاربرد در آشپزی ایرانی است و طعم و رنگ متفاوتی به غذاهایی مثل فسنجون ،اکبر جوجه ، مرغ ترش و کباب ها و ... میده. اگر از رب انارهای بازاری از خالص و اصل بودنش مطمئن نیستید این چاشنی می توانید به راحتی تو خونه درست کنید و از عطر و طعمش لذت ببرید. درست کردنش خیلی آسونه. البته رنگ و طعم رب انار به دونه های انار بستگی داره ولی برای اينکه خوشرنگ تر خوشمزه تر بشه و ماندگاری بالایی داشته باشه و کپک نزنه چند تا نکته باید رعایت کنید که تمام این نکات تو این ویدئو کامل آموزش داده شده.پس تا این میوه بهشتی و پرخاصیت تو بازار زیاده حتما دست به کار بشین. - از ۶ کیلو انار استفاده شده و با توجه به غلظت رب بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم رب انار خواهید داشت. رب رب انار رب.انار رب-انار انار رب انار خونگی رب-انار-خونگی رب انار خانگی رب-انار-خانگی چاشنی غذا چاشنی-غذا چاشنی-خوشمزه آشپزی-ایرانی خورشت-انار سالاد-انار غذای ملس خورشت انار سالاد انار سالاد انار و کلم قرمز غذاهای سالم مزه ایرانی رب انار شمالی طرز تهیه رب انار با تمام نکات تغذیه سالم پخت-و-پز رب-انار-ترش رب-انار-سنتی رب-انار-اصیل رب-انار-شم