بستنی-کاراملی مواد لازم : شکر ۱ لیوان کره ۳۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید) نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه)یا پودر قهوه ۱ قاشق چایخوری ثعلب ۱ ق چ شکر ۱ ق غ طرز تهیه: ۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت تابه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه) میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه. شیر داغ و به دلخواه نسکافه یا قهوه رو اضافه کنید. ۱ ق شکر رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید. ۳۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه . توی فریزر بزارید و بعد از ۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید. دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و ۶ ساعت توی فریزر