️لایک و کامنت و دنبال کردن یادتون نره️ پیج اینستا گرام @nadere-banoo- کانال یوتیوب @cook-nadere کانال ایتا @ashpazi-herfei نکات مهم حتما از ماهیتابه بزرگ و گود تفلون استفاده کن ظروف روحی و لعابدار باعث میشن مواد ته نشین بشن از شیرمحلی پر چرب استفاده کنید روی مواد رو بعد از خنک شدن و چسبیده پلاستیک بکشید و گرنه ممکنه تر حلواتون ترک بخوره مواد لازم شیر ۵ پیمانه شکر ۲.۵ پیمانه نشاسته گل ۱ پیمانه آرد برنج نصف پیمانه گلاب ۱ پیمانه آب ۴ پیمانه زعفران غلیظ دم کرده به مقدار دلخواه @cafe.jar.cake