مواد لازم : ریواس : ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد نسبتا بزرگ جعفری تازه : ۳۰۰ گرم نعناع تازه : ۵۰ گرم رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زرد چوبه ،پاپریکا ، فلفل و نمک : به میزان لازم خورشت ریواس یکی از محبوب‌‌ترین و پرطرفدارترین خورش‌های بهاریست . سبزی تفت خرده را به گوشت اضافه کنید و تا کمی با هم بجوشند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ریواس‌های خرد شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز اندازه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورشت ریواس بپزد و جا بیفتد و بعد با برنج نوش جان کنید. ممنون که همراه من بودید. خورشت-ریواس خورش-ریواس آشپزی-خورش نکات-خورشت-ریواس ریواس-جاافتاده خورش-جاافتاده خورش-مجلسی خورشت-مجلسی خورشت-ریواس-باگوشت خورش-ریواس-با-گوشت آموزش-خورش-ریواس طرز-تهیه-خورش-ریواس طرزتهیه-خورشت-ریواس پاک-کردن-ریواس ریواس آموزش-پاک-کردن-ریواس نحوه-پاک-کردن-ریواس ریواس٫ کنگر کوهی ٫ ریواس کوهی٫ خورشت ٫ خورشت ریواس ٫ خورش٫ خورش ریواس ٫ آشپزی خورش ٫ آشپزی ٫ آموزش آشپزی آسان ٫ طرز تهیه خورش ریواس ٫ آموزش خورش کنگر ٫چطوری خورشت کنگر درست کنم٫ خورشت ریواس چطوری درست می