طرز تهیه کله پاچه طباخی/ کله پاچه محتویات کله پاچه گوسفندهمراه با سیرابی پیاز سیر چوب دارچین نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز اختیاری چاشنی کله پاچه: آبلیموی تازه و سیر رنده شده ======== 00:00 مقدمه 00:26 پاک کردن پاچه ها 01:15 چاک زدن و پاک کردن کله گوسفندی 01:57 بعد از شسته شدن کله پاچه 02:42 جمع کردن کف کله پاچه 03:06 ابکش کردن 03:57 ادویه کله پاچه 04:16 پختن کله پاچه 05:06 افزودن نمک 05:49 مرحله جدا کردن استخوان پاچه 06:26 برش زدن سیرابی بعد از پخته شدن 06:41 گرم کردن کله پاچه 07:00 سرو کردن کله پاچه ========÷÷ ازکانال اموزش بافتنی من دیدن کنید! از کانال قلاب بافی آسان من دیدن کنید. ========== نوتیفیکیشن ها را فعال کنید تا وقتی ویدیوی جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید. طرز-تهیه-کله-پاچه کله-پاچه کله-پاچه-ایرانی آشپزی-رویا آشپزی کله پاچه افغانی,کله پاچه طرز تهیه,طرز تهیه کله پاچه ایرانی,پاک کردن کله پاچه,کله پاچه خانگی,کله پاچه در منزل,پختن کله پاچه,کله پاچه مجلسی,طرز تهیه پاچه گاو,کله پاچه پزی,خوراک کله پاچه,آموزش کله پاچه,تمیز کردن کله پاچه,طرز تهیه کله پاچ