یک عدد سیب زمینی درشت رو رنده کنید ۲ عدد تخم مرغ نمک ۳ لیوان آب اضافه و میکس کنید یک دسته جعفری ساطوری شده ادویه (فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، کمی پودر دارچین) ۲ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و خوب ترکیب کنید داخل تابه با روغن کم یکی دو ملاقه ازش بریزید، وقتی رنگ روش تغییر کرد و مات شد برگردونید روش کمی پنیر پیتزا و ژامبون بذارید و مثل ویدیو طرف دیگه رو روش بیارین کمی فشار بدین و دو طرفش رو با حرارت ملایم بپزید تا طلایی شه تا داغِ نوش جان کنید میتونید این نون رو ساده هم درست کنید