پنیر-خانگی-با-سرکه مواد لازم: شیر محلی ۳ کیلو سرکه سفید ۱۲ ق غ نمک ۲ ق غ طرز تهیه: شیر ،خام و نجوشیده باشه.روی حرارت بزارید.وقتی خواست بجوش بیاد،از روی حرارت بردارید و بهش سرکه اضافه کنید.بهم بزنید. پنج دقیقه زمان بدید تا شیر بریده بشه و به اصطلاح دلمه بشه.سپس از پارچه حریر یا نخی عبور بدید. پارچه را جمع کنید و روش یه جسم سنگین بزارید تا آب اضافی از پنیر خارج بشه.سپس به مدت ۲ ساعت ،داخل یخچال بزارید تا پنیر سفت بشه.به ۲ لیوان آب پنیر،۲ قاشق نمک اضافه کنید و بهم بزنید. بعداز ۲ ساعت ،پنیر را برش بزنید و داخل آب پنیر بزارید.سپس به مدت ۱ روز داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه و آماده مصرف بشه. پنیر را به مدت ۱ هفته مصرف کنید.چون زیاد ماندگاری ندارد نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید