برای پخت ماهی تنوری میتونید از ادویه های زیر استفاده کنید تا ماهی کاملا طعم دار بشه نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر زنجبیل ادویه ماهی روش پخت در سولاردام : با پخت ترکیبی ( اسپید کامبی) و انتخاب حالت کامبی ۴ دمای ۲۰۰ درجه قدرت ۳۶۰ وات و زمان پخت ۴۰-۵۰ دقیقه ( برحسب سایز ماهی و برشته شدن اون به دلخواه خودتون میتونید زمان روکمتر یا بیشتر کنید) برای پخت در فر : روی ظرف رو با فویل بپوشانید و با دمای ۲۰۰ درجه زمان ۴۰-۵۰ درجه بپزید و در اخر میتونید با گریل از بالا کمی برشته تر کنید طعم دار کردن ماهی : ۰۰:۰۸ آماده سازی برای پخت : ۰۰:۴۶ روش پخت در فر و مایکروفر : ۰۱:۰۲ اتمام پخت : ۰۱:۱۸ ماهی-تنوری ماهی برشته-کردن-ماهی پخت-غذا-با-سولاردام سولاردام سولاردام۳۸۸۴ آموزش-مایکروفر