️مارمالاد كيك و شيرينى️ با اين دستور يه مارمالاد غليظ و خوش رنگ و خوش طعم براى استفاده در كيك و شيرينى ميشه تهيه كرد مخصوصا كه الان فصل به هستش ميتونيد درست كنيد و در فريزر نگهداريد دوستان براى پخت اين مارمالاد صبور باشين چون ميوه به با حرارت ملايم و زمان زياد خوش رنگ ميشه اگه كم بپزيد زرد رنگ مى مونه مرحله اول: به ١ كيلو شكر ٣ پيمانه آب ٤ پيمانه ٤ ساعت پخت مرحله دوم: سيب ١ كيلو شكر ٥ پيمانه شربت گلوكز ٣٠٠ گرم جوهر ليمو ١/٤ ق غ ٣ ساعت پخت بعد ٤ ساعت در يخچال نوش جان! ️Cake Marmalade️ First cook: Quince 1 kg Sugar 3 cup Water 4 cup Cook 4 h Second cook: Apple 1 kg Sugar 5 cup Citric acid 1/4 tbs Corn syrup 300 gr Cook 3 h Then chill 4 h Bon Appétit!