مربا-هویج-شفاف-و-مجلسی-با-طعم-بی-نظیر مواد لازم: هویج ۱ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۲ لیوان زعفران ۴ ق غ دانه هل ۴ عدد گلاب ۱ ق غ وانیل ۱ ق چ آبلیمو ۱ ق غ طرز تهیه: ابتدا هویج ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس رنده می کنیم. اگر تمایل داشته باشیم در پایان، مربای هویج نرم تری داشته باشیم باید هویج را با رنده ریز رنده کنیم. هویج های رنده شده را داخل قابلمه بریزید.دو لیوان آب اضافه کنید.به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بزارید تا هویج ها نرم شوند. بعد از نیم ساعت ،شکر،زعفران و هل را اضافه کنید.سپس یک ساعت برای پخت زمان بدید. بعد از یک ساعت ،وانیل،گلاب و آبلیمو بریزید.ده دقیقه دیگر زمان بدید تا مربا آماده شود. کل زمان پخت مربا ۱ ساعت و چهل دقیقه می باشد نکات مربا هویج: استفاده از آبلیمو در تهیه مربا هویج باعث جلوگیری از شکرک زدن آن می شود فقط دقت داشته باشید که از آبلیمو زیاد استفاده نکنید که مربا را ترش میکند. از شعله با حرارت پایین برای پخت مربا هویج استفاده کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود. اگر شکر استفاده شده در تهیه مربا هویج کم باشد باعث شکرک زدن مربا می شود. اگر مربا هویج ر