"کباب کوبیده مرغ: خوشمزهتر از همیشه! " کباب کوبیده مرغ یه غذای ارزون و سادهست که میشه تو خونه، هم توی تابه و هم روی منقل درستش کرد. امروز میخوام باهاتون این دستور خاص رو به اشتراک بذارم که با یه تکنیک ساده میتونید طعمش رو حرفهای کنید و حتی از کوبیده گوشت هم خوشمزهترش کنید! تو این ویدیو یاد میگیرید: چطور ترکیب گوشت مرغ و دنبه رو به بهترین شکل آماده کنید. چرا فلفل قرمز به جای پیاز، کباب شما رو متفاوت میکنه. چطوری مایه کباب رو طوری درست کنید که هم تو تابه عالی بشه و هم روی منقل نریزه! مواد لازم مخلوط ران و سینه مرغ: ۱ کیلو چربی حیوانی: ۱۵ تا ۲۵ درصد فلفل کاپی یا دلمه قرمز: ۲ عدد جعفری: یک مشت نمک: به ازای هر کیلو مایه کوبیده ۱۲ گرم یا ۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز تند: به مقدار لازم فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری. ما داریم به خانواده ۱۰۰ هزار نفریمون نزدیک میشیم و با کمک شما میتونیم به این هدف برسیم. اگر از این ویدیو خوشتون اومد، حتماً کانال رو سابسکرایب کنید و زنگوله رو هم بزنید تا ویدیوهای بعدی رو از دست ندید. حالا شما بگید: کباب تابهای یا منقل؟ کدوم رو بیشتر میپسند