اندازه خونگیش شکر. ۲۰۰ گرم تخم مرغ. ۲ عدد روغن مایع. ۱۵۰گرم آرد. ۲۰۰ گرم کشمش. ۷۰ گرم بکینگ پودر نصف ق چ رنگ زرد یا زعفران یک ق چ اسانس و وانیل کمی درجه ی فر ۲۵۰ زیاد تو فر نباشه کشمشی بعد خنک شدن چیده شد حتما نایلون کنید تا هوا بهش نرسه موندگاریش زیاد میشه میلادطهوری 09388458494 @miladtahori.8494 شیرینی-کشمشی اموزش-کشمشی-میلاد-طهوری آموزش-رایگان-شیرینی-کشمشی-میلاد-طهوری شیرینی-کشمشی شیرینی قنادی خشکاری-فرداری اسداباد-همدان اسداباد-همدان اسدآباد تهران آشپزی اشپز آموزش-رایگان اکسپلور-اینستاگرام explorepage @miladtahori.8494

میلادطهوری شیرینی کیک و شیرینی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:07