سیب-زمینی-تنوری-با-سس-قارچ مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۵ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا به میزان لازم روغن زیتون یا مایع ۳ ق غ آرد گندم ۲ ق غ+روغن مایع ۴ ق غ برای چرب کردن سینی برای سس قارچ: قارچ ۸ عدد کره ۲۵ گرم نمک،فلفل،آویشن به میزان لازم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر گودا ۳ ورق طرز تهیه: سیب زمینی ها را بشورید و پوست بگیرید.همه را به یک سایز برش بزنید. دوباره سیب زمینی ها را بشورید و روی پارچه نخی پهن کنید تا خشک بشه. سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید. روغن زیتون یا مایع بریزید و با هم مخلوط کنید تا مزه دار بشه. سینی فر را با آرد و روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را داخل سینی بچینید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سپس گریل (المنت بالایی ) را روشن کنید تا روش طلائی بشه. اگر فر یا توسترتون همزمان المنت بالایی و پایینی روشن میشه،روشن کنید و بپزید. برای سس قارچ: داخل تابه کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه. قارچ ها را خرد کنید و با کره تفت بدید.نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. خامه بریزید و بهم بزنید تا یکدست بشه. سپس پنیر گودا بریزید و بهم بزن