طرز تهيه به پلو با سينه مرغ ‎به پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود ‎به پلو با مرغ یک غذابا مرغ و برنج خوشمزه است که معمولا برای تهیه آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می‌شود و برای غذاى ناهار یک غذاى برنجى عالی است. در قزوین به پلو را با تکه‌های مرغ ریش ریش شده و هویج درست می‌کنند و در اصفهان برای تهیه به پلو از تکه‌های مرغ یا فیله مرغ همراه با به خرد شده استفاده می‌کنند. - مواد لازم به پلو با مرغ تكه اى به ١ عدد بزرگ هويج ١ عدد سينه مرغ ١ عدد پياز ١ عدد نمك، فلفل و زردچوبه دارچين و زيره سبز زعفران دمكرده - ‎00:00به پلو با مرغ ‎00:18خرد كردن سينه مرغ براى به پلو ‎00:34تفت دادن پياز به پلو اصفهانى ‎00:39تفت دادن سينه مرغ ‎1:32خرد كردن به براى پلو مخلوط با مرغ ‎1:58به پلو با هويج و مرغ ‎2:12تفت دادن هويج و به براى به پلو قزوينى ‎2:40 به پلو با مرغ مجلسى و خوشمزه - به به-پلو غذابامرغ غذابامرغ-وبرنج ناهار غذاى-برنجى به-پلوباتكه-هاى-مرغ به-پلواصفهانى به-پلوبامرغ-ريش-ريش به-پلومجلسى غذابابه به-پلوقزوينى به-پلوساده پلومخلوط پلومرغ هويج-پلو هويج-پلو-ب