ترشی پیاز یک ترشی خوشرنگ و خوشمزه است که به دلیل رنگ زیبای لبو و طعم تند و شیرین پیاز، بسیار محبوب است. مواد لازم برای یک شیشه: * پیاز: 300 گرم (حدود 4-5 عدد پیاز کوچک) * لبو: 1 عدد کوچک * سرکه سفید یا سیب: به مقداری که مواد را بپوشاند (حدود 1 لیوان) * سیر: ۳ تا ۴ حبه(اختیاری) * نمک: 1 قاشق مرباخوری * پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری * نعنا خشک: ۱ قاشق چایخوری روش تهیه: * پیازها را پوست کنده و به صورت حلقههای نازک یا خلالی خرد کنید. * لبو را پوست کنده و به صورت ورقه ای خرد کنید. *داخل ظرفی پیاز خلالی شده، نعنا خشک، پودر تخم گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید. * پیازهای خرد شده و تکه های لبو را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید بین مواد چند حبه سیر هم قرار بدید و در آخر سرکه بریزید تا کاملاً پوشیده شود. * مطمئن شوید که تمام مواد زیر سطح مایع قرار بگیرند. * شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت حداقل یک روز نگه دارید تا پیازها و لبو طعم و رنگ بگیرند. ترشی را در یخچال نگهداری کنید و تا چند ماه قابل مصرف است. نکات: * لبو رنگ زیبایی به ترشی میدهد و اگر لبو ندارید میتونید از چن