طرز تهیه شوری کل گلم(کلم شور) با نکات کپک نزدن آن گل کلم شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ایرانی است که مانند ترشی در کنار غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه همراه ما باشید. مواد لازم گل کلم شور گل کلم ۳۰۰گرم فلفل ۲ عدد سیر ۴ حبه کرفس ۱ شاخه خیار (اختیاری) ۱ عدد هویج ۱ عدد آب جوش ۳ پیمانه نمک ۲ قاشق غذاخوری نعناع، ترخون و جعفری نخود خام چند دانه نکات مهم : ظرف شوری را دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. تا زمانی که شوری آماده نشده است، درب شیشه آن را باز نکنید؛ چون نفوذ هوا به داخل شور در چنین زمانی، شور را خراب می‌کند. برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل شور، می توانید بین درب ظرف و دهانه آن از یک نایلون کمک بگیرید. تمام سبزیجات را کاملا خشک کنید. وجود رطوبت در مواد شوری ، یکی از دلایل مهم کپک زدن آن است. حتما از ظرفی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. حتما درب ظرف شور را محکم ببندید تا هوایی به داخل آن نفوذ نکند؛ زیرا این هم یکی دیگر از دلایل کپک زدن شوری خانگی گل کلم و خیار شور است. کم بودن نمک شوری هم می‌تواند باعث کپک زدن آن شود. طرز تهیه شوری شوری شوری گل کلم ترشی شور گل