تمام اصول و نکات طلایی یک پیتزای حرفه ای خونگی بهمراه سس مارینارا+سس سیر سفید+مرینیت استیک . دیدن این ویدیوها رو بهت پیشنهاد میکنم کباب کوبیده با گوشت آماده قصابی راهنمای انتخاب گوشت کباب کوبیده رقیب شماره ۱کباب کوبیده ایرانی نان تُست بدون فر داخل تابه سالاد الویه جوری که مزه بده سمبوسه مرغ بدون یک قطره روغن ذرت بلال کرانچی با سس پنیر خامه پیتزا انگشتی با راهنمای خمیر درست کردن پخت گردن گوسفندی فقط با ۵۰گرم کره نون بربری خانگی آسان و حرفه ای شاورمای مرغ خونگی راحت . تو ویدیو امروز میخواییم یکبار برای همیشه پیتزا رو بصورت خونگی و حرفه ای بهمراه تمام جزئیاتش یاد بگیریم-پس با یک لایک بریم سراغش . مواد اولیه مورد نیاز گوشت: -گوشت فیله گوساله یا گوسفندی ۲۵۰گرم -روغن زیتون نصف لیوان -سیر ۲حبه درشت و اسلایس شده -رزماری تازه ۲شاخه یا مقداری رزماری خُشک . مواد اولیه خمیر پیتزا: -آرد سفید ۳صفر یا نول ۲/۵ لیوان -آب ولرم نصف لیوان -شیر هم دمای محیط نصف لیوان -خمیر مایه خشک و فوری ۱ قاشق شربت خوری -شکر ۳قاشق شربت خوری -نمک یک سوم قاشق چایخوری -روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری . مواد اولیه سس مار