رب گوجه خونگی مواد لازم : ۳۰ کیلو گوجه دو قاشق غذا خوری نمک مدت زمان پخت : ۶ ساعت ۳۰کیلوگوجه را شسته و ریز خرد میکنیم ۲۴ ساعت تو ظرف میزاریم تاگوجه ها اب بیفتن گوجه رامرتب چنگ میزنیم تا خوب له شود ودرصافی میریزیم پوست ودانه گوجه رومیگیریم وروی شعله گازمیپزیم زمانی ک شروع به پرتاب شدن کرد شعله روکم میکنیم زمانی که رب به کفگیرچوبی نچسبید یعنی رب اماده هست نمک میزنیم ده دقیقه با نمک هم میزنیم ،تمام زمان پخت شش ساعت واین اندازه گوجه ۷ کیلو رب داد.

رب رب گوجه طرز تهیه رب گوجه آموزش آشپزی غذای ایرانی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:15