شله زرد یک دسر ایرانی است که به دلیل وجود زعفران زرد رنگ و خوش طعم است مواد تشکیل دهنده شله زرد عبارتند از برنج ، شکر ، زعفران ، گلاب ، هل ، مغز پسته یا بادام ، دارچین و روغن یا کره است . شله زرد معمولا در مناسبتهای خاص مذهبی طبخ میشود. بسیار خوشمزه و دارای طبعی معتدل است . برنج ا بمدت ۱۰ ساعت باید خیس بخوره برای یک کیلو برنج دو کیلو شکر ، زعفران ۲/۵ گرم ، کره ۵۰ گرم هل آسیاب الک شده یک چهارم ق م نکته : گلاب را گرم کنید گلاب سرد باعث شوک به مواد و آب اندازی شله زرد میشود بهتره از قاشق چوبی استفاده بشه برنج باید کاملا پخته و شفته بشه اگر شکر را زودتر اضافه کنید باعث میشه شله زردتون آب بندازه گلاب دو لیوان ، ۴۵۰ گرم خلال بادام ، آب هشت لیتر دارچین به مقدار لازم طرز-تهیه-شله-زرد-مجلسی شله-زرد شعله-زرد دسر دسر-ایرانی نذری پیش-غذا دسر-نذری دسر-رمضان رمضان افطار طرز تهیه شعله زرد خوشمزه آشپزی آشپزی بانوان آشپزی آسان آشپزی با مروارید فوت و فن های آشپزی چطوری شله زرد درست کنیم تزیین شله زرد ویژه محرم افطاری بدون یک قطره آب انداختن