شله زرد یک دسر ایرانی است که به دلیل وجود زعفران زرد رنگ و خوش طعم است مواد تشکیل دهنده شله زرد عبارتند از برنج ، شکر ، زعفران ، گلاب ، هل ، مغز پسته یا بادام ، دارچین و روغن یا کره است . شله زرد معمولا در مناسبت‌های خاص مذهبی طبخ می‌شود. بسیار خوشمزه و دارای طبعی معتدل است . برای یک کیلو برنج دو کیلو شکر ، زعفران ۲/۵ گرم ، کره ۵۰ گرم هل آسیاب الک شده یک چهارم ق م نکته : گلاب را گرم کنید گلاب سرد باعث شوک به مواد و آب اندازی شله زرد می‌شود بهتره از قاشق چوبی استفاده بشه برنج باید کاملا پخته و شفته بشه اگر شکر را زودتر اضافه کنید باعث میشه شله زردتون آب بندازه گلاب دو لیوان ، ۴۵۰ گرم خلال بادام ، آب هشت لیتر دارچین به مقدار لازم طرز تهیه شله زرد مجلسی شله زرد شعله زرد دسر دسر ایرانی نذری پیش غذا دسر نذری دسر برای محرم آموزش شله زرد آموزش طرز تهیه شعله زرد خوشمزه آشپزی آشپزی بانوان آشپزی آسان آشپزی با مروارید فوت و فن های آشپزی چطوری شله زرد درست کنیم تزیین شله زرد ویژه محرم افطاری بدون یک قطره آب انداختن