روش تهیه ته چین گرمساری:طرز تهیه ته چین گرمساری با گوشت و اسفناج ته چین از غذاهای اصیل ایرانی است که از نظر طعم و زیبایی بسیار مناسب پذیرایی و مراسم های خاص می باشد یک غذای مناسب برای مهمانی های ایرانی هست و در مناطق مختلف ته چین سنتی ایرانی با روش های مختلف درست میشه. یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی همین ته چین با گوشت و اسفناج هست که معروفه به ته چین گرمساری - مواد لازم گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد گرد غوره ۱ قاشق چایخوری گرد لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری زیره ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری اسفناج ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد روغن ۱/۲ پیمانه برنج ۳ پیمانه کره ۸۰ گرم لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشاوره و ثبت نام در دوره ها ب