مواد اولیه و طرز پخت ۱۵۰گرم کره به دمای محیط رسیده و نصف پیمانه پودر قند رو با هم زن دستی مخلوط کنین تا پوک و روشن بشه نصف قاشق چایخوری وانیل و یک عدد تخم مرغ هم دمای محیط اضافه و یکدست کنین مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین به یک قسمت، چند قطره رنگ ژله ای خوراکی اضافه و مخلوط کنین دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو پیمانه آرد رو کم کم بریزین و با انگشت ورز بدین تا خمیر جمع شه زیاد آرد اضافه نکنین چون شیرینی سفت میشه خمیر باید نرم و لطیف باشه داخل نایلون بذارین به نصف دیگهی خمیر دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو پیمانه آرد رو کم کم اضافه و با دست ورز بدین تا خمیر جمع شه داخل نایلون بذارین خمیر صورتی و زرد رو نیم ساعت داخل یخچال بذارین خمیر ها رو بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنین قالب بزنین داخل ترافل بزنین هر رنگ خمیر ٤۰-۵۰تا شیرینی میده داخل تابه که چرب نیست، بچینین تابه معمولی باسه،تابه رژیمی مناسب نیست روی حرارت متوسط و شعله پخش کنی که از بیست دقیقه قبل گرم کردین بذارین درشو با دمکنی ببندین یک ربع زمان