باستیرما پلو یکی از روش های پخت قدیمی ماست که در آن اردک یا مرغ طبیعی را زیر برنج می گذاریم و داخل ظرف مدت زیادی با بخار آب می پزیم. اردک ها گوشت خوش طعم و چرب دارند، در این روش گوشت مرغ یا اردک کاملا خام و زیر برنج طعم دار می شود و به همین دلیل در دمای پایین و به مدت طولانی پخته می شود. می نویسم تا امتحانش کنید و از خوردنش لذت ببرید لطفا برای حمایت از کانال ما ویدیوها را لایک کنید و نظرات خود را در کامنت بگذارید

غذا دخترروستایی روستا طبیعت اشپزی

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 19:12