آموزش آشپزی باباطاهر - حلوا با شیره انگور یکی از دسرهای خوشمزه اما کم شیرین محسوب می‌شود که بیشتر مناسب افراد دیابتی و دارای رژیم غذایی است. این حلوا به دلیل رنگ تیره‌اش مناسب پذیرایی در وعده‌های افطار است. مصرف حلوا با شیره انگور برای افراد فواید بسیاری دارد از جمله می‌توان به تقویت بنیه روزه‌داران و درمان کم‌خونی اشاره کرد. - مقدمه ۰۰:۰۰ الک کردن آرد ۰۰:۱۱ تفت دادن آرد ۰۰:۴۰ حاضر کردن روغن و کره ۰۰:۵۸ آماده کردن شربت ۰۱:۵۷ اضافه کردن شیره ۰۲:۰۰ اضافه کردن پودر هل ۰۲:۲۰ اضافه کردن نصف استکان گلاب ۰۲:۲۹ اضافه کردن نصف استکان زعفران ۰۲:۵۵ اضافه کردن روغن به آرد ۰۳:۴۶ اضافه کردن شربت ۰۴:۵۴ روی گاز مداوم به هم می‌زنیم ۰۵:۳۲ حلوای ما حاضره ۰۷:۲۳ خدانگهدار ۰۷:۳۶ - مواد لازم شیر انگور ۲لیوان ( یک لیوان برای برای شیرینی کمتر) پودر هل ۱ ق غ خ گلاب نصف استکان زعفران جوشیده نصب استکان روغن ۱ لیوان کره حیوانی ۱ ق غ خ آرد ۲ لیوان -