کینوا Quinoa گیاهی است که به خاطر دانههای خوراکیاش کاشته میشود و نحوه طبخ دانههای آن مشابه برنج است. کینوا به خودی خود طعم خاصی ندارد، بنابراین شما می توانید با چاشنی و ادویه های مختلف آن را طعم دار کنید و در تهیه صبحانه ، سالاد کینوا ، نان، کیک ، شیرینی و غذای اصلی از آن بهره ببرید. دانه های گیاه کینوا، سرشار از پروتئین، آمینواسید، فسفر، آهن و امگا٣ و همچنین شامل درصدی منیزیم، پتاسیم و فیبر است. پروتئین گیاهی این دانه به مراتب بهتر از پروتئین حیوانی است و میتواند جایگزین بسیار خوبی برای افراد گیاه خوار یا کسانی که به هر دلیلی از گوشت قرمز استفاده نمی کنند باشد.