کباب چنجه یا کباب محلی ما گیلکا طعمی اصیل و واقعی بهتون میده . پیاز به ازای یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم دان فلفل اسیاب ۱۵ گرم نمک ۲۰ گرم روغن زیتون ۵۰ گرم گشنیز دان ۵ گرم . برای بیات کردن گوشت و کباب خوب ۷۰٪ اول راه قصاب خوب و گوشت شناسی خودتون هست نکته: گوشت باید رنگی شفاف و قرمز داشته باشه گوشت نباید بوی لاشه و خون بده گوشت باید از قسمت راسته یا فیله باشه گوشت باید ترکیبی از گوشت و چربی امیخته با خودش باشه بافت گوشت باید خطوط مشخص داشته باشه و با فرو کردن انگشت داخلش نباید خون ازش بیرون بیاد گوشت نباید اطرافش خون ابه باشه گوشت چرب باید مثل روغن و کرم روی دستتون رو چرب کنه . کباب خوب گوشت خوب میخواد انجیرو مرینیتو اینا همش اضافیه نمک فلفل پیاز روغن زیتون تمام

کباب آشپزی کباب آشپزی آموزش آشپزی رشت

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:17