پاستا پنه از غذاهای محبوب و پرطرفدار تو سراسر جهانه. چیزی که باعث منحصر به فرد شدن پاستا شده، عطر و طعم بی نظیره خامه و قارچه کنار پنیر و شیر تازه. اگه میخواید یه غذای خوش طعم و سریع رو آماده کنید، پاستا پنه یکی از بهترین انتخاب هاست. آماده کردن مراحل تهیه پاستا و سس اون خیلی آسونه و یکی از مواد اصلی و مهم تو تهیه این پاستا پنیر پارمزان و خامه هست که طعم این پاستا رو چند برابر میکنه پس بهتره حذف یا جایگزین نشه. مواد لازم: پاستا پنه: 350 تا 400 گرم سینه مرغ خرد شده: 300 گرم شیر: ۳50 تا 400 میلی لیتر خامه: ۲۰۰ گرم پنیر پارمزان: 70 گرم پنیر پیتزا 150 گرم کره: 60 گرم قارچ ورقه شده: 250 گرم سیر: ۳ تا 4 حبه جعفری خرد شده به دلخواه روغن به میزان لازم پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم