از دیروز بیاموز ؛ برای امروز زندگی کن و به فردا امیدوار باش️ ┅┅✿❀❀✿┅ پرشین-لاو-کیک ━━═━━⊰✹✹⊱━━ مواد لازم: تخم مرغ: شش عدد شکر: یک پیمانه پودر هل: نصف قاشق چایخوری گلاب: یک چهارم پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه آرد سفید: دو پیمانه بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری خلال یا پودربادام: یک سوم پیمانه مواد لازم برای شهد روی کیک: آب: یک چهارم پیمانه گلاب: یک قاشق غذاخوری شکر: یک سوم پیمانه طرز تهیه:تخم مرغ و پودر هل و شکر رو پنج دقیقه هم بزنید تا کشدار و حجیم بشه در حین همزدن دورگیری کنید اطراف ظرف رو تا کیک بوی زحم نده بعدش گلاب رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس روغن مایع رو بهش اضافه کنید و در پایان آرد رو کم کم اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا پف کیک نخوابه بعدش خلال بادام رو اضافه کنید و در قالب از قبل روغن جدا کننده بهش زدیم بریزید و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا بپزه. طرز تهیه شهد برای کیک بعد پخت: همه مواد مورد نیاز رو داخل شیرجوش ریختم و گذاشتم روی حرارت، شکر حل بشه کافیه نیاز به جوشیدن نداره. شهد ولرم رو، روی کیک داغ بریزید. نوش

کیک پرشین لاو کیک کیک خانگی آموزش کیک کیک خوشمزه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:26