آماده سازی مواد اولیه: گوشت گوسفند یا راسته گوساله : 250 گرم سیب زمینی پوره شده : 2 عدد پیاز : یک عدد کوچک شیر : 2/1 لیوان زردچوبه، نمک و فلفل : به مقدار لازم کره : 1.5 قاشق غذاخوری خامه : 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی : 2/1 قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم آب گوشت:1لیوان طرز تهیه: نیمی از پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید، گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت داده سپس 1 تا 1.5 لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت به خوبی بپزد. سیب زمینی ها را با 2 لیوان آب و کمی نمک آب پز کنید و سپس با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید و کنار بگذارید. سپس به ترتیب زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید. بعد از اینکه رب تفت خورد، گوشت پخته را به آن اضافه کنید و یک لیوان آب گوشت روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام طعم سس به خورد گوشت برود، وقتی سس گوشت کاملاً غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. سیب زمینی های پخته و له کرده را روی حرارت قرار دهیم و کره و شی