از خوشمزهگی این شیرینی هرچی بگم کم گفتم آموزش شیرینی سریع و آسون با خمیر هزارلا مواد لازم: خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ناپلئونی(از خمیر هزارلای مخصوص غذا یا کروسان استفاده نکنین!) خامه ی قنادی برای تزئین شکلات +بک قاشق چایی خوری روغن،گردو نکته:کاغذ روغنیرو چند لایه تا بزنین یا لول کنین تا قطر مناسبی داشته باشه چون داخل شیرینی باید به اندازه ی مناسب خالی باشه تا بتونین داخلش کرم یا خامه بزنین نکته:اگه خمیر هزارلاتون توی فریزر بوده نزدیک به دوساعت بذارین تو دمای محیط، اگه داخل یخچال بوده 20 دقیقه تو دمای محیط بمونه نکته:تمام وسایلی که با خمیرتون در تماس هست رو داخل یخچال بذارین تا خنک بشن، (کاتر، تخته، سینی فر و..) نکته:سعی کنین کار با خمیر هزارلا رو خیلی سریع انجام بدین که خمیرتون گرم نشه نکته:انتهای خمیرتون رو روی شینی فر بذارین تا خمیر باز نشه ولی اکه باز شد نکران نباشین به آرومی بعد پخت برش گردونینسر جاش حالت میگیره نکته:بعد رومال زدن خمیر رو با سینی فر بذارین داخل یخچال تا کاملا خنک بشه فر برقی 220 درجه فر گازی 260 درجه تایم پیش گرمایش فر بستگی به فرتون داره اگه فرتون