مواد لازم: شیر محلی پر چرب ۲ کیلو آبلیمو یا سرکه سفید ۸ قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب پنیر نصف فنجان(آبی که از دلمه شدن بدست آماده) نمک در صورت دلخواه طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاد‌.وقتی جوش آمد،بهش آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.شیر شروع به بریده شدن میکنه.دلمه دلمه میشه. بعد از ۲ دقیقه شیر را خاموش کنید و تکه های دلمه شده را داخل آبکش یا پارچه نخی بزارید. احتیاجی نیست که فشار بدید. تکه های پنیر را داخل خرد کن یا غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.بهش کره و آب پنیر اضافه کنید و به طور کامل چرخ کنید. اگر برای دسر استفاده میکنید،به پنیر خامه ای نمک نزنید. اگر برای صبحانه مصرف میکنید،نمک بزنید. به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید