تهچین میگو پلو غذای ویژه ای بود که چون داداشم هوس ته چین کرده بود، برای مهمونی پایان خدمتش براش درست کنم. ببین یعنی اونقدر خوشمزه بود که اون روز هرکس به اندازه ی دو نفر غذا خورد! حتما امتحانش کنین که بی‌نظیره مقدار مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر: میگو: ۴۰۰ گرم شیر: ۲ لیوان پیاز: ۱ عدد سیر: ۳ حبه فلفل عنابی: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد سیر: ۲ حبه رب انار: ۱ قاشق غذاخوری سر پر (یا صد گرم تمر هندی) گشنیز: ۱۰۰ گرم شوید: ۱۵۰ گرم شنبلیله: ۵۰ گرم برنج ۴ پیمانه ماست چکیده: سه قاشق غذاخوری آب نصف لیمو ترش زرده تخم مرغ: ۳ عدد سفیده تخم مرغ: یک عدد گلاب : ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه زعفران به مقدار دلخواه روغن کنجد یک قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی به مقدار دلخواه. نکات مهم: ۱) میگو رو فقط ۳ دقیقه و با حرارت بالا تفت بدین. ۲) برنج رو وقتی آبکش کنید که ۷۰ درصد پخته باشه و به اصطلاح کمی دون برش دارین. ۳) زرده ی تخم مرغ و مواد تهچین رو حسابی و یکدست هم بزنین چون اینکار بوی زهم تخم مرغ رو از بین میبره، فلفل سیاه هم توی گرفتن بوی زهمش کمک میکنه و در آخر چند قطره آب لیموترش کلاً خیالتون رو بابت بوی زهم تخم مرغ راحت

ته چین ته چین مرغ میگو میگو پلو آموزش آشپزی

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:02