شیرینی-برنجی-قیفی شیرینی-عید مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ گرم ( یک پیمانه + سه چهارم پیمانه) پودر شکر یا پودر قند ۹۰ گرم ( نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری) گلاب یک چهارم پیمانه کره یا روغن نیمه جامد صد گرم پودر هل نصف ق چ زرده تخم مرغ یک عدد سفیده تخم مرغ نصف یک عدد طرز تهیه: کره ،پودر قند و پودر هل رو با همزن برقی بزنید تا کرمی و روشن بشه. بهش زرده تخم مرغ اضافه کنید و کمی بهم بزنید. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا حجیم و فوم دار بشه و بعد به مواد اضافه کنید. گلاب رو اضافه کنید و بهم بزنید. در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید. . با توجه به جنس آرد ممکنه همه ی آرد مصرف نشه. خمیر رو با ماسوره تست کنید، اگه به راحتی از ماسوره رد شد یعنی خوبه خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی ،یک قاشق چایخوری زعفران غلیظ بزنید تا زرد رنگ بشه. داخل قیف با ماسوره ساده یا ماسوره 9FTبریزید و در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم قیف بزنید.البته لازم به ذکر هستش که اگه از سینی خود فر که مشکی هستش استفاده میکنید،باید کاغذ روغنی بزارید.اگه مثل من از سینی شیرینی که گالوانیزه هستش ،به کاغذ روغنی احتیاج