مواد اولیه: چوب دارچین : به مقدار لازم فیله پرتقال : به مقدار لازم وانیل : 2/1 قاشق چای خوری آب لیمو : 5 قاشق چای خوری آب پرتقال : ۳ قاشق غذا خوری آب جوش : 2/1پیمانه چای :2 ق چایخوری طرز تهیه: چای کیسهای را در قوری دم کنید. سپس کیسه چای را خارج کنید. آب لیمو، آب پرتقال و وانیل را اضافه کیند و هم بزنید. آن را داخل لیوان بریزید و داخل هر لیوان، چند تکه فیله پرتقال و چوب دارچین بریزید. برای اینکه طعم شیرینی داشته باشد، می توانید یک پیمانه شکر نیز اضافه کنید.