طرز تهیه آبگوشت: ابتدا گوشت آبگوشتی را به همراه دنبه و نخود که از چند ساعت قبل خیسانده ایم را داخل قابلمه بریزید و به دلخواه یک تکه چوب دارچین را اضافه کنید پیاز و سیر را اضافه کنید به آن آب اضافه کنید بهتره آب را به اندازه ای اضافه کنید تا در حین پخت نیاز به اضافه کردن آب نباشد بعد از به جوش آمدن آب کف های روی آن را بردارید و در قابلمه را ببندید تا ۳ساعت بپزد بعد پیاز و سیر و دنبه را از قابلمه خارج کنید و با گوشکوب بکوبید و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید در تابه ای یک قاشق روغن بریزید و یک پیاز را در آن تفت دهید به آن ادویه اضافه کنید و مواد کوبیده شده را اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و بعد سس آماده شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آبگوشت جا بیفتد پدر ده دقیقه آخر نمک غذا را اضافه کنید و بعد از خاموش کردن یک قاشق نعناع داغ اضافه کنید. ابگوشت آبگوشت آبگوشت سنتی آشپزی