طرز تهیه ترشی مشهدی/سالاد زمستانی/ترشی فصل گوجه فرنگی/هویج/سرکه/گل کلم/فلفل سبز/ سیر/کرفس/نمک/سبزیجات معطر (شوید، گشنیز از هر کدام 10 شاخه و برگ کرفس) /زرد چوبه/ پودر تخم گشنیز/سیاه دانه حتما تمام مواد خرد شده را روی پارچه پهن کنید بگذارید کاملا خشک بشه نباید خیس یا رطوبت داشته باشه وگرنه ترشی کپک میزنم وخراب میشه .حتما گوجه فرنگی ها را بگذارید پخته بشه بعد از خنک شدن از صافی عبور بدید تا پوره یکدست ودانه های گوجه وپوسته کاملا گرفته بشه حواستون باشه ظرفی که گوجه را صاف میکنید کاملا خشک باشه . اگر از سبزی تازه استفاده میکنید سبزی ها را بعد از شستن بگذارید کاملا خشک بشه بعد خرد کنید استفاده کنید. ترشی آماده شده را در ظرف تمیز و خشک بریزید در جای خنک نگهداری کنید. .بهتره ترشی را در ظرف های کوچکتر بریزید هر ظرف که تمام شد ظرف بعدی را باز کنید چون وقتی سر ظرف باز میشه هوا میخوره باعث میشه ترشی کپک بزنه پس بهتره ظرف های ترشی کوچک تر باشه زود تر تمام بشه بعد ظرف دیگری را استفاده کنید دوستان عزیز من تمام نکات مهم و لازم رو مرحله به مرحله داخل ویدیو براتون توضیح دادم لطفاً تا آخر ویدیو با من ه

ترشی مشهدی سالاد زمستانی تر شی و مربا گوجه

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:42