آموزش طرز تهیه کرانچی-خانگی: ماکارانی سبوس دار به مقدار لازم روغن ارده کنجد به مقدار لازم ادویه(نمک و زردچوبه و فلفل) به مقدار دلخواه آرد مقدار لازم دستور تهیه: آب رو به جوش بیارید، بهش نمک و ادویه را اضافه کنید و ماکارانی رو مثل همیشه آبکش کنید. ماکارانی باید کاملاً نرم بشه و مغزش بپزه، این ماکارانی چون سبوسداره و گلوتن نداره زمان زیادی برای پختن نیاز نداره، پس مراقب باشید له نشه و به هم نچسبه. بعد از اینکه آبکش کردین چند دقیقه اجازه بدید بمونه تا آبش نسبتا تخلیه بشه. سپس ماکارانی ها رو به آرد آغشته کنید و یه مقدار آرد اضافه را مثل ویدیو بگیرید. در مرحله بعد داخل روغن ارده کنجد که از قبل داغ کردید، با حرارت خیلی ملایم سرخ کنید تقریبا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه طول میکشه. وقتی که ماکارانی ها ترد شدن از روغن خارج کرده و داخل آبکش بریزید تا روغن اضافه شود گرفته بشه. دوتا نکته ای که راجع به این کرانچی هست، اول اینکه به مقداری که هون موقع میخواید مصرف کنید درست کنین، و نکته بعد اینکه این ماکارانی چون سبوسداره و گلوتن هم نداره نسبت به ماکارنی های گلوتن دار بعد از سرخ شدن سفتر میشه. نوش جانتون:)