تهچین گرمساری یکی از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای سمنانِ که در این ویدیو دستورش رو میبینید! برای درست کردن این غذای محلی نیاز به مواد زیر دارین: - برنج 5 پیمانه - گوشت سردست یا ماهیچه 500 تا 1 کیلو - پیاز بزرگ 2 عدد نگینی - کشمش یک پیمانه - پیاز خلال شده 1 عدد - دارچین 1 قاشق چایخوری - پودر گوجه، گرد غوره، گرد لیمو،فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر زیره هر کدوم 1 ق م - زعفران به میزان دلخواه - نمک به میزان دلخواه طرز تهیه: - گوشت رو به همراه پیاز نگینی و تمام ادویهها مخلوط کنین و حدود 6 ساعت در یخچال قرار بدین تا گوشت لطیف و مزهدار بشه. - پیاز خلال شده رو تفت بدین و بعد کشمش و دارچین رو اضافه کنین و یکم دیگه تفت بدین. - کف ظرفتون رو کمی روغن مایع بریزین و سیبزمینیها رو در کف ظرف قرار بدین بعد نصف برنج آبکش شده رو اضافه کنین و گوشت مزهدار شده به همراه نمک و کمی زعفرون رو برنج بذارین و بعد نصفه دیگه برنج رو اضافه کنین و یکم دیگه زعفرون روی برنج بدین و در آخر کشمش و پیاز سرخ شده رو روی مواد بریزین و حدود 4 ساعت روی شعله ملایم بذارین بپزه! - ته چین گرمساری شما آمادهست