نحوه درست کردن موچی کیک ژاپنی طرزتهیه موچی | موچی چیست ؟ | طرزتهیه آسان موچی فوری موچی یکی از دسرهای سنتی ژاپنی است که به دلیل بافت چسبنده و طعم ملایم شیرینش مورد توجه قرار گرفته است. این دسر خاص از آرد برنج چسبناک تهیه میشود و به دلیل همین ویژگی، بافت منحصربهفردی دارد که آن را از سایر دسرها متمایز میکند. موچی به دو صورت ساده و پر شده با مواد شیرین مختلف تهیه میشود و بهعنوان دسر و میانوعدهای محبوب در ژاپن و سراسر جهان شناخته شده است. موچی مواد لازم: آرد گلوتینوس ۷۰ گرم شیر ۸۰ گرم نشاسته ذرت ۱۵ گرم کره ۲۰ گرم شکر ۲۵ گرم طرز تهیه: تمامی مواد بجز کره را با هم ترکیب کنید هم بزنید تا یکدست شوند یا از الک رد کنید داخل تابه بریزید روی شعله کم بگذارید آنقدر هم بزنید تا خمیر وسط تابه جمع شود،برای من حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول کشید. بعد شعله را خاموش کنید و تا داغ است کره را اضافه و ترکیب کنید ، سپس رنگ مورد نظر را اضافه و ورز بدین تا کاملا موچی کشدار شه بهتره خمیر را یکساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه و بعد با انواع فیلینگ مثل خامه صبحانه یا خامه قنادی، شکلات ، میوه با مارمالاد پر