خوشمزه و پرطرفدار مواد لازم: آرد مخصوص گلوتینوس ۱۰۰گرم پودر قند ۵۰ گرم آب ۲۵۰گرم وانیل نصف قاشق چایخوری رنگ و اسانس دلخواه چند قطره برای فیلینگ نوتلا و کرم لوتوس و توت فرنگی طرز تهیه: آرد گلوتینوس و پودر قند و آب را در تابه ریخته و هم بزنید تا یکدست شود. روی حرارت قرار مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. وانیل و اسانس و رنگ‌را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. دقت کنید که مثل ویدئو کشدار شود. حرارت را خاموش کرده و روی سطح کار نشاسته ذرت میپاشیم. مقداری از خمیر را روی نشاسته گذاشته و کمی نشاسته مجدد روی آن میزنیم. فیلینگ را روی خمیر گذاشته و جمع کنید و برگردونید. موچی را چند ساعت در یخچال استراحت بدید و‌بعد نوش جان کنید. نکات مهم‌ موچی: خمیر در ظرف چدن خوب حرارت ببیند مثل خمیر بامیه،خمیر باید غلیظ و کشدار شود و نیاز به ورز ندارد خمیر را در محیط استراحت دهید تا کمی خنک شود و بعد فیلینگ را گذاشته و بپیچید. آرد مخصوص موچی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید آموزش-موچی موچی-ژاپن موچی آموزش-کیک موچی-خانگی

موچی آموزش موچی موچی ژاپنی آموزش رایگان موچی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:10