ادامه پست قبل بعد از چند ساعت که کیک کاملا سرد شد،اون رو برش بدید.حتی خوبه بعد از سرد شدن ،کیک رو سلفون پیچی کنید و توی یخچال بزارید و یک روز بعد برش بدید.من کیک رو به ۲قسمت تقسیم کردم. فرم-دادن-خامه-قنادی خامه قنادی رو از لوازم قنادی بخرید.به اندازه نیاز فرم بدید.از فریزر بیرون بیارید. وقتی مثل بستنی نرم شد.با دور تند همزن برقی بزنید .بعد چند دقیقه خاموش کنید.یک دقیقه خامه رو تو دمای محیط استراحت بدید.دوباره با دور تند همزن برقی بزنید تا سریع فرم بگیره.اینجوری به خامه شوک دادید. من ۱ کیلو و ۷۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم دادم. ابتدا ۷۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم دادم و فیلینگ و آسترکشی رو باهاش انجام دادم. یک ساعت کیک آسترکشی شده رو در یخچال استراحت دادم . بعد از یک ساعت،یک کیلو خامه قنادی رو فرم دادم.کاور رو انجام دادم و از ماسوره برگ،شکوفه و صدفی برای تزئین استفاده کردم. خامه ای که فرم دادید(۷۰۰ گرم) داخل قیف با ماسوره ساده بزارید. کیک رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید. خامه رو، روی کیک بزنید. میتونید به دلخواه وسط کیک،موز و گردو بریزید. لایه بعدی رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید و خامه رو ،