بال-سوخاری-چینی-با-سرخ-کن-بدون-روغن مواد لازم: بال مرغ ۱کیلو نمک به میزان لازم فلفل،پاپریکا،زنجبیل،پودر سیر از هر کدام ۱ق چ آبلیمو نصف فنجان روغن زیتون یا روغن مایع نصف فنجان برای سوخاری: آرد سفید گندم ۲لیوان تخم مرغ ۳عدد نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا به میزان لازم شیر ۱فنجان پودر سوخاری پانکو ۲لیوان طرز تهیه: بال های مرغ را از وسط برش بزنید تا کاملا باز بشه و به شکل عدد ۷در بیاد. بهش نمک و ادویه ها را اضافه کنید و با دست خوب ماساژ بدید.سپس آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنید و دوباره ماساژ بدید.به مدت ۱ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه. تخم مرغ ها را با شیر،نمک و ادویه ها مزه دار کنید .با چنگال بهم بزنید تا از لختگی در بیاد. بال های مزه دار شده را اول در آرد سفید ،بغلتانید.سپس در مخلوط تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری پانکو. میتونید داخل روغن فراوان سرخ کنید یا مثل من،داخل سرخ کن بدون روغن ،درست کنید. با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه ،سرخ کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشا