برای چلو گوشت بهتره از گوشت گوسفندی استفاده کنید که گوشتش بسیار نرم وخوشمزه اگر هم گیرتون نیومد از فیله گوساله استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره گوشت گردن گوسفندی و یا گوساله به مقدار نفرات پیاز بزرگ دو عدد چوب دارچین سه تکه کوچک سیر پنج حبه زعفران دم کرده.فلفل سیاه وروغن به مقدار لازم قابلمه ویا ماهی تابه گود بزارید رو گاز مقداری روغن بریزید پیاز ریز خلالی شده اضافه زردچوبه بزنید هم بزنید تا پیاز ها آغشته به زردچوبه بشن.شعله کم باشه پیاز که کمی تفت خورد .تکه های گوشت رو بهش اضافه کنید.چند حبه سیر درسته و چوب دارجین درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه نرم بشه و کم کم سرخ بشن . پیاز ها که دارن سرخ میشن فلفل سیاه بزنید وباهاش تفت بدید نزارید بعد از کاراملی شدن پیاز آبجوش به اندازه ای بریزد که روی گوشت رو بگیره درشو بزارید تا گوشت کاملا بپزه و سس غلیظ بشه نیم ساعت آخر پخت نمک بزنید بعد از پخت چوب دارچین رو خارج کرده اگه هم دوست داشتید حبه های سیر رو خارج کنید. من با پست قاشق خوب له کردم این روش پخت پیاز وسیر از بس که آروم پخته توش مشخص نیست شده لعاب سس سس خورش نباید رقیق و آبکی