شیرینی کلمپه که ظاهری شبیه کلوچه خرمایی دارد از شیرینی های سنتی استان کرمان است.این کلوچه خرمایی به دلیل وجود خرما و گردو یک میان وعده سالم و مقوی و یک شیرینی عالی برای افطار و سحری در ماه رمضان است. طرز تهیه شیرینی کلمپه: ابتدا شکر و روغن را در ظرفی بریزید و با لیسه هم بزنید و بعد با همزن ۳ تا۴ دقیقه هم بزنید در حین کار دور گیری کنید بعد تخم مرغ،ماست،وانیل و پودر هل را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید و در حین هم زدن دور گیری کنید و بعد زعفران را اضافه کنید و با لیسه هم بزنید و آرد الک شده و بگین پودر را به مایه شیرینی اضافه کنید و اول با لیسه هم بزنید بعد با دست ورز دهید خمیر را زیاد ورز ندهید چون به روغن می افتد خمیر را داخل پلاستیک پهن کنید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند. در این فاصله مواد میانی شیرینی را آماده می کنیم ابتدا روغن و خرما را در تابه بریزید با پشت قاشق خرماهای را له کنید بعد گردوی خرد شده را اضافه کنید وهم بزنید و ادویه ها را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و از مواد میانی داخل آن پهن کنید و با دست اطراف خمیر